Guidion Zakelijk

ICT hulp speciaal voor ondernemers

zakelijkbuddy

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Guidion ICT-hulp op maat en zakelijke product pakketten. Zo helpen wij bij het beheren van ICT systemenwerkplekken of netwerken, geven we advies bij het werken in de cloud en helpen we klanten bij hun ICT problemen.

In onze webshop bieden wij passende pakketten voor vele ICT-problemen. Zodat we passende ICT-hulp bieden. Staat jouw pakket er niet tussen, dan kun je altijd even bellen naar 088 2000 100 of mailen naar info@guidion.nl. Dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor jouw bedrijf.

ICT-hulp op afstand of op locatie
We bieden zowel hulp op afstand als hulp op locatie. Afhankelijk van de behoefte kiezen wij de hulp die het beste aansluit bij jouw bedrijf. Hiervoor werken wij samen met een landelijk netwerk van meer dan 500 experts. Zo is er altijd een expert bij jou in de buurt die je direct van dienst kan zijn.

Meer dan ICT-hulp alleen
Wij zijn er voor alle problemen op ICT gebied. Door onze jarenlange samenwerking met verschillende grote internet service providers en retailers weten we als geen ander hoe belangrijk een goede service is. Wij bieden ICT hulp met de hoogste servicegraad in de branche.

 

ga nu naar de shop