over-guidion

Bij Guidion Computer Buddies willen we je meer over je computer leren. Alleen het probleem oplossen is voor ons niet genoeg, wij leggen je ook uit hoe we dit doen. Zo kun jij in het vervolg jouw probleem zelf oplossen.

Wij begrijpen dat het eerst om de mens gaat en dan pas om de computer. Technologie staat namelijk in dienst van de klant en niet andersom. Door goed te luisteren naar de mensen die we helpen laten we ze meer uit de computer halen en daarmee meer uit zichzelf. Thuis én op het werk.

Vrijwel alle Computer Buddies zijn zelfstandige ondernemers, met allemaal een passie voor hun vak. Onze Buddies zijn actief door heel Nederland, daardoor is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zodat je zo snel mogelijk geholpen kunt worden.

Ook voor korte vragen kun je bij ons terecht. Onze Bel Buddies staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kunnen ze de meeste problemen gewoon op afstand oplossen. Zo hoeft er niet iemand bij jou langs te komen en is je probleem sneller verholpen.

Onze kennis gebruiken en delen, dat is onze taak. We willen je helpen, maar ook slimmer maken, handiger zelfstandiger, onafhankelijk van wie dan ook.

Samen Slimmer. Dat is ons doel.

partnerspers en mediawerken bij guidionnieuws